Arrangementer i møborg sogneforening

Med baggrund i sognets interesse for at mødes og komme hinanden ved, er der over tid blevet oparbejdet forskellige traditioner. Denne side har til formål at skabe et overblik over disse traditionelle mødesteder og tidspunkter, med det ønske at få flest mulig med og øge kendskabet til hinanden.

Uanset arrangementet mødes vi omkring et uforpligtende fælleskab

Det uforpligtende fællesskab lykkedes kun som følge af de lokale kræfter som er villige til at bruge deres fritid til at skabe en god basis for at vi alle kan mødes i ny og næ.

Skraldedag

Hjælp os med at holde Møborg ren og pæn..

Ligesom de sidste par år foregår indsamlingen af skrald over et par uger – alle kan være med til at samle ind – skrald afleveres på den gamle genbrugsplads i Møborg. Hold øje med datoen på forsiden. 

Ruten man samler på, skal indberettes til Birgit Holm inden man samler – hun har det store overblik over alle vejene i Møborg sogn – hun træffes på nr: 40288182 hun har også styr på hvor man kan hente poser osv.

Også tak til alle jer, der samler lidt op, hver gang i går tur i Møborg.

Opfordring

Generelt vil vi gerne fra Sogneforeningens side opfordre til, at lade være med at smide affald i naturen og langs vejene, ligesom gammelt afdækninsplastik i buske og træer heller ikke pynter på helhedsindtrykket.

Vi vil også opfordre til, at man hele året rydder op, når man ser affald og plastik ligge og flyde og flagre rundt omkring.

Og endelig bedes cigaretskodder og nikotinposer heller ikke smides i naturen, både af hensyn til naturen, fugle og firebenede venner 🙂 

Fællesspisning

Vi afholder 3-4 gange om året fællesspisning i Møborg Forsamlingshus.

Vi mødes kl. 18.00 -20.00. Vi spiser, synger et par sange og hører lidt om hvad der sker i området.

Medbring selv eget service.

Voksne 75 kr

Børn (2-13år) 50 kr, Børn 0-2 år gratis

Se datoer i kalenderen 

Sankt hans

I Møborg fejres midsommeren med Sankt Hans på Bavnehøj.

Vi starten aftenen kl. 17.30 med salg af pølser og brød på Møborg Pladsen. Derefter går vi op på Bavnehøj, hvor vi tænder Sankt Hans bålet kl. 19.00. Her hører vi båltale og synger et par sange. 

 

Grill og Krolf

I maj afholdes et par aftener på Møborg Pladsen med Grill og Krolf.

Vi griller vores medbragte mad og spiller Krolf på vores fine bane.

Krolf er et spil, hvor man mixer golf og kroket.

Kom og vær med

generalforsamling

Vi afholder generalforsamling hvert år i oktober, hvor vi også er vært med kaffe og brød. De sidste par år har vi i forbindelse med generalforsamling og afholdt et borgermøde med et aktuelt tema. 

Bestyrelsen består af fire medlemmer, med mulighed for et femte medlem.

Vi sidder for to år af gangen. Suppleanter vælges hvert år. 

1. søndag i advent

I samarbejde med kirken afholder Møborg sogneforening adventshygge 1. søndag i advent.

Efter Gudstjenesten i Møborg kirke er sogneforeningen vært med æbleskiver, gløgg og kaffe. De sidste par år også med et hyggeligt lille julemarked i forsamlingshuset. 

Kl. ca 16.30 tændes lysene på juletræet ved kirken.

Tak til de frivillige

Uden vores frivillige, ingen arrangementer og ingen flot og velholdt Møborg plads. 

Vi er heldige at have et trofast hold af frivillige, der altid står klar og som passer vores forskellige områder. Man kunne nogle gange godt tro, at ting sker af sig selv. Det gør det naturligvis ikke. Bestyrelsen afholder hvert år en lille hyggelig aften for vores faste frivillige, som tak for deres store arbejde, til glæde for os alle.